Také v tomto školním roce vás chceme pozvat na odpolední bohoslužby. Vybrali jsme téma: „POD TLAKEM“, které jednotlivé bohoslužby propojí, a věříme, že tato společná setkání nebudou pro zúčastněné promarněným časem.

Jsem už pamětník, a tak si vzpomínám na odpolední bohoslužby před asi patnácti lety, kdy jsme vpředu otočili lavice a seděli v „kroužku“ (dobře, spíše obdélníku). Deset, dvacet lidí, povídalo se, hledalo v Biblích, poslechli jsme zamyšlení, zpívali a byli spolu. Navíc často s procházkou k Bělskému lesu při cestě domů. Moc se toho nezměnilo, alespoň ne v programu, protože stále se scházíme, abychom byli spolu, přemýšleli o Božím vztahu k nám, chválili Pána Boha a modlili se za lidi a situace, které nás v životě obklopují. Musím ale přiznat, že závěrečné procházky byly nahrazeny rozhovory a posezením u malého občerstvení. Už (nebo možná zatím) ven nechodíme. Možná námět k přemýšlení, co dělat, až přijde jaro.

Mám radost a jsem vděčný za to, že se odpoledne sejdeme alespoň jednou měsíčně a že nás bývá kolem padesáti. Nebojte se a klidně přijďte taky! Téma je sice „POD TLAKEM“, ale věřím, že se takto cítit nebudete. Právě naopak! Odpolední bohoslužby snad jsou a budou prostorem pro odpočinek, nadechnutí a uklidnění před startem pracovního (školního) týdne.

Těšíme se, že spolu s vámi budeme:
9. listopadu 2019 : POD TLAKEM – Jeremiáš (zamyšlení: Petr Rohan)
14. prosince 2019 : POD TLAKEM – Ježíš (zamyšlení: Jaroslav Stejskal)
leden, únor, březen… témata připravujeme a pozvánky včas zveřejníme.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2024 CASD Ostrava Zábřeh

Následuj nás: